Jobs In Nationwide, SE

Windows server and network admin

ESSENTIAL SKILLS:
Behavioural –

 This position requires the ability to work in a project-based environment requiring flexibility and teamwork. Performs other duties as assigned.
Technical –
 Incident Management / Problem Management
 Maintenance Activities.
 Coordination activities in Change management and Implementation
 Vendor coordination for any Hardware related Issues.
 Excellent knowledge in Windows server Administration, Active Directory, File Servers, Exchange/ O365and VMWARE 6.0 / Azure
 Excellent verbal and written communication skills Ability to think and work in an organized and effective manner in an environment with rapidly shifting, and sometimes contradictory, demands and priorities.

LANGUAGE SKILLS – [level A1-C2]
1. Fluency in English
2. Local Languange

Should be an Gradulate With Technical Expertise/4 – 7 Years of IT Experience . Should Have Knowledge About AZUR

Frontend-udvikler til fintech, der giver børn den bedste økonomiske start på voksenlivet

Vi har skabt et helt nyt digitalt opsparings-/investeringsprodukt til børn som alternativ til bankernes begrænsede klassiske børneopsparing. I starten af næste år lancerer vi første version af Tobi, som vi er ved at lægge sidste hånd på. Vi ved dog allerede nu at for at tage Tobi til det næste niveau skal vi have en dedikeret frontend-udvikler med ombord, der kan overtage og drive den fremtidige frontend-udvikling af Tobis digitale løsninger. Det er lige præcis her du kommer ind i billedet!

Hvad skal du lave?

Hos Tobi er vi ikke så meget til kassetænkning, så du vil naturligt komme til at indgå i rigtigt mange forskellige aktiviteter, men vi tænker at du vil have ansvaret for bl.a.

* Den videre frontend-udvikling af Tobis digitale kundevendte web app, som i dag er baseret på Vue 2 og TypeScript

* Frontend-udviklingen af vores nyligt redesignede website med implementering ved brug af static site generation, headless CMS og stærkt fokus på den tekniske del af SEO

* Specifikation og frontend-udvikling af beregnere og digitale værktøjer samt andre digitale tiltag som f.eks. e-mailskabeloner til nyhedsbreve og servicemails til vores kunder

* Implementering af tracking på tværs af digitale platforme

* Gerne også design af vores digitale løsninger hvis du mestrer digitalt design og UX

Du vil opleve samarbejde og sparring med hele teamet da vi alle er hands on. Især vil du samarbejde med vores tech lead, som har primært fokus på backend og udviklingsprincipper. Og så glæder vi os til at høre dine egne idéer til hvordan vi kan gøre Tobi til en succes.

Hvem er du?

For os er det vigtigt at du er nysgerrig. Du kunne have en baggrund som multimediedesigner og med dine 3-5 års fuldtidserfaring fra f.eks. en startup eller et digitalt bureau har du dyb forståelse for hvordan et digitalt produkt leveres så det ikke kun er teknisk lækkert, men også at brugeroplevelsen er ditto.

Du har et godt overblik over den tekniske frontend-arkitektur samt en struktureret og pragmatisk tilgang til frontend-udvikling. Du skal som minimum have et stærkt fundament i HTML og CSS, mens solid erfaring i JavaScript frameworks/libraries som Vue eller React er en klar fordel. Har du et digitalt design og UX-gen kan det næste ikke være bedre.

Da vi arbejder med personfølsomme og finansielle oplysninger er det vigtigt at du er bevidst om hvordan vi arbejder med og behandler data. Dertil er det en fordel hvis du har erfaring med frontend-udvikling inden for finansielle produkter og services, men det er ikke et krav.

Du sætter pris på at skabe struktur og sikrer at deadlines bliver overholdt. Du tager ejerskab for egne områder og opgaver og bliver stolt når du opnår de mål vi i fællesskab sætter. Vi skal nok understøtte dig alt hvad vi kan, men det er meget vigtigt at du kan arbejde selvstændigt og finder motivation i at arbejde med frihed under ansvar.

Hvad kan du forvente af os?

Du vil blive en del af et energisk team som en af de allerførste medarbejdere. Du vil få stor mulighed for at påvirke både processer og opgaver. Stillingen er en fuldtidsstilling (deltid til en start er også en mulighed) og selv om der er mange bolde i luften i Tobi har vi stort fokus på at arbejdslivet ikke må overskygge familielivet.

Udover at skabe et produkt, der gør noget godt for børn er formålet med Tobi også at skabe verdens bedste arbejdsplads. Ikke alt er på plads fra dag ét, men lige nu har vi dog indført nogle muligheder, der bringer os godt på vej:

* Vi tror på at du med et klart hoved kan opnå mere og tilbyder derfor at betale for et abonnement til Headspace eller lign.

* Vi tror på nysgerrighed så har du fagbøger du ønsker at læse, så køber vi dem naturligvis til dig.

* Vi tror på at det er ret vigtigt at vi kan kommunikere med hinanden så vi betaler din computer, telefon og internet.

* Vi tror på at det er individuelt hvor og hvordan man bedst arbejder. Vi tilbyder derfor mulighed for delvist remote work samt fleksibilitet i arbejdsdagen, som kan tilgodese privatlivet.

Og så har vi en lækker frokostordning, gratis kaffe/te, drikkevarer, frugt og snacks i vores kontor på toppen af Vesterbro, lige ved Kødbyen. Og selvfølgelig løn efter kvalifikationer og en 6. ferieuge.

Vi ønsker at ansætte snarest muligt og holder derfor løbende ansættelsessamtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Customer Succes Manager

Relion søger en customer succes manager praktikant, der har sans for at skabe en suveræn kundeoplevelse.

RELIONSØGER EN CUSTOMER SUCCES MANAGER PRAKTIKANT, DER HAR SANS FOR AT SKABE EN SUVERÆN KUNDEOPLEVELSE.

Vi forventer, at du er motiveret af målsætninger og rummer en naturlig empati, der sammen med din sans for service, kan skabe nogle unikke kundeoplevelser.

Du vil få brug for en grundlæggende forståelse for software, et proaktivt mindset, samt evnen til at tænke ud af boksen og handle på din intuition og mavefornemmelse i pressede situationer.

Efter dit praktikforløb vil du have profesionnel customer succes erfaring, et kæmpe netværk og ikke mindst referencer, som beviser, at du har forstået den vigtiste af alle opgaver, i enhver virksomhed, nemlig den gode kundeoplevelse.

Du vil blive oplært af Relions salgschef, Kristian Emil, der klæder dig på med alt du skal vide, for at vokse med opgaven og skabe positive resultater.

ARBEJDSOPGAVER
Din grundlæggende arbejdsopgave er at hjælpe kunder i gang med Relion således, at de får mest muligt ud af produktet, og bliver langvarige og glade kunder.

Mindre opgaver herunder:

1. Ring til nyoprettede kunder, ønsk dem velkommen og forstå, hvordan du bedst hjælper dem videre.

2. Besvar kunders forespøgelser med det samme.

3. Lyt til kunden og forstå deres synspunkter.

4. Vær proaktiv og ræk ud til nye og eksisterende kunder for at høre, hvordan det går og evt. hjælpe med at løse deres problemer.

5. Hav taknemmelighed for kundens input og decideret tak dem, når de giver dig feedback, har et produktønske, en reference eller lignende.

6. Vær en holdspiller for kunden og altid gør det, der hjælper dem til at indfri deres målsætninger.

7. Arbejd med forventningsafstemning, så du sikrer, at alle er på samme side og har en klar idé om hvad der kommer til at ske.

8. Opbyg relationer til kunder baseret på empati.

Dit arbejde vil kunne udføres remote eller fra vores kontorer i Aarhus og København.

Vi er et lille team med store ambitioner, der i bedste startup-stil, eksekverer på vores idéer og skaber hurtige resultater. Vi er sociale på og uden for kontoret og sætter pris på at dele fælles oplevelser, som vi glæder os til at indrage dig i.

Part-time Telemarketing Specialist – Danish Market

You will be responsible for making first contact with potential clients (leads), who are in the need of a good accountant or lawyer and with potential partners (Law firms and Accountants) in the Danish market.

We are looking for an ambitious telemarketing salesperson with a strong focus on telesales, with cold-calling hunter abilities. As Telemarketing Specialist, you will play an important role in strengthening our brand in the Danish market and in growing our customer base. You will become part of an ambitious sales team with a high energy and a good atmosphere.

Specifically, you’ll:

* Support in scaling Ageras’ outbound cold calling activities in Denmark

* Establish first contact to potential clients and partners through various channels (cold calls, LinkedIn, mails etc.)

* Establish high quality leads to our partners through trustworthy dialogues

REQUIREMENTS
We are looking for a telemarketing specialist with high energy, a humongous sales talent and a strong drive combined with a target-driven mentality. You will join an international company that represents 19 different nationalities and a wide variety of skill sets.

You also have:

* Near-native Danish language skills and conversational English language skills

* Hands-on experience with sales hunting is an advantage

* Eagerness to learn and adapt in an ever-changing, fast-growing environment

* Experience in contacting leads via multiple channels

* Exceptional organizational and multitasking skills

This is a part-time position with min. 15 hours a week.

BENEFITS
At Ageras, we take fun seriously, because motivated Agerians equal happy clients and partners. We go the extra mile to ensure that our employees come motivated and happy to work and thrive in our dynamic, international work environment. Our modern, open office space, in the heart of Copenhagen, creates an inspiring work atmosphere; we serve probably the best lunch in town, drink very decent coffee and have fun Friday bars. Together we believe we can achieve great success and we are on a mission to conquer the world.

INTERESTED?
Now that we have caught your attention, it is time for you to catch ours. Please send us your English resume and a simple 1-page cover letter where you tell us why you are the right fit for us. All applications are continuously evaluated, but you can expect to hear from us within 4 weeks.

If you have any questions regarding the position, please contact HR Consultant, Imke Wieboldt at +45 31 79 17 15.

ABOUT AGERAS
At Ageras, we are all about making complex things simple, and that is because we believe it to be more fair, transparent, and empowering. We are building a simple ecosystem connecting clients to lawyers, accountants, and bookkeepers. We are an ambitious, young and fast-paced technology company in Copenhagen. After 8 years we are financially backed by one of the largest Private Equity funds, Investcorp, and have a footprint in Denmark, Sweden, Norway, the Netherlands, Germany, and the United States.

Tech partner

Jeg leder efter en co-founder, med de tech kompetencer jeg mangler. Først og fremmest er kemien vigtig mellem os, for at skabe et behageligt og motiverende arbejdsmiljø. Dette skal være et professionelt, ligesindet partnerskab, med plads til forskelligheder.

Hej kommende tech partner

Din rolle i vores partnerskab indebære:

Du skal være tech specialisten og holde styr på softwareudviklingen, som vi sammen skal finansiere. Når softwaren er udviklet, skal du stå for alt det tekniske i forbindelse med oprettelse af nye kunder/restauranter, komme med kreative inputs til hvordan vi kan videreudvikle Quickit og stå for opdateringer. Derudover er vi partners, hvilket medføre at vi naturligvis skal kunne spare med hinanden, og sammen bringe Quickit til livs.

Jeg forventer at du er professionel, hårdtarbejdende og overholder aftaler.

Jeg, som din co-partner, bidrager med salgskompetancer, netværk i restaurations branchen og min iværksætter uddannelse (KEA), samt masser af motivation, høj energi og min fulde tid.

We're sorry, there are currently no jobs listed in this location.

© 2021 The Local Jobs
v.3.5.28-70-g453d284